Kép
AZ APÁCZAI MOODLE HASZNÁLATÁRÓL
Ferenc Ring írta 2008. december 16., kedd, 10:34 időpontban
 

Tisztelt Látogató!

A MOODLE egy PHP nyelven írt e-learning keretrendszer, amellyel teljeskörű távoktatási kurzusokat bonyolítanak le szerte a világon, de számos olyan lehetőséget is tartalmaz, amelyekkel egyszerűsíthetjük mind az oktatók, mind a hallgatók munkáját.
Az Apáczai Karon jelenleg tananyagok, tematikák letöltésére, multimédiás anyagok megtekintésére használhatják  a rendszert az arra jogosultak, de egyes témák szabadon, jelszó nélkül is látogathatóak.

(Pl: a Szent Kinga Szabadegyetem, vagy különféle előadások hang és videofelvételei, illetve most szerveződő virtuális közösségek multimédiás anyagai.) 

Alapszabály: először válassza ki azt a kurzust vagy témát, amelynek látogatására jogosult, jelentkezzen be azzal a jelszóval amelyről értesítettük, a munka végén pedig jelentkezzen ki.
Ne lépjen át
másik kurzusra, témára egyszeri bejelentkezéssel a fenti művelet nélkül akkor  sem, ha Önnek több  témakör látogatását is engedélyeztük.
Az Ön által ismert jelszóval csak akkor tud belépni, ha a NEPTUN-ban tárolt adataihoz működő e-mail címet is megadott. Ha nem, kérem, hogy pótolja.

A szabadon látogatható témák eléréséhez a " bejelentkezés vendégként"   nevű gombra kell kattintani.
                                           
Hasznos "múdlizást" kíván:

Ring Ferenc
távoktatási referens